Kotipalvelu Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla.

Siivous ja muut mainiot kotipalvelut
Espoossa ja Helsingissä

Katso yhteystiedot

Kaipaatko enemmän aikaa itsellesi tai perheellesi? Jätä kotityöt ammattilaisen huoleksi, niin aikaa jää enemmän sinulle tärkeisiin asioihin. Helsingin Kotipalvelutiimi jouhevoittaa arkeasi laadukkailla koti- ja siivouspalveluilla koko pääkaupunkiseudulla! Teemme mielellämme myös maksuttoman arviokäynnin oikean palvelukokonaisuuden löytämiseksi. Uudessa työkohteessa tehtävä palvelukartoitus ja tarjoamamme laatutakuu varmistavat, että asiakas saa juuri sellaisen siivouskokonaisuuden, minkä on tilannutkin. 

Laadukas kotipalvelu Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla on meille kunnia-asia!

Palvelut

Siivoukset

Parhaimmillaan siivoaminen on terapeuttista, pahimmillaan pakkopullaa. Mutta kuka sanoi, että se pitää tehdä aina itse? Tilaa kotisiivous, kun haluat kodin puhtaaksi, mutta et haluaisi käyttää siihen kallista aikaasi. Siivoamme myös toimistoja Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä teemme kertaluontoiset muutto-, remontti- ja loppusiivoukset tarvittaessa kauempanakin.

Ikkunanpesu

Oletko kyllästynyt sameisiin ikkunalaseihin, mutta perhe ei innostunutkaan perinteisestä yhteisestä projektista, vai oletko sinä se, jolla olisi muutakin tekemistä? Helsingin Kotipalvelutiimi kirkastaa ikkunasi huolellisesti mutta tehokkaasti.

Pihatyöt

Pihassa riittää puuhattavaa. Vuodenajan vaihtuessa voivat ajankohtaisia askareita olla vaikkapa haravointi, nurmikon leikkaaminen tai pensasaitojen siistiminen. Porukkamme osaava pihatyöekspertti siistii pääkaupunkiseudun pihat jatkuvalla sopimuksella tai kertaluontoisesti.

Räätälöidyt kotipalvelut

Meiltä saat myös asiointiapua, kuten kaupassakäyntiä, kukkien kastelua ja apua muihin kodin askareisiin. Kysy lisää palveluista, jotka helpottavat sinun arkeasi, ja räätälöidään paketti yhdessä.

Lahjakortti

Puuttuuko lahjaidea? Kysy myös lahjakortteja. Tämä on lahja, jolle jokainen löytää käyttöä.

Autamme pääosin pääkaupunkiseudulla

Toistuvat työt teemme pääosin pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta matkustamme kertaluontoisia töitä varten kauemmaksikin. Pyydä tarjous tai lue lisää hinnastostamme, jos esimerkiksi remontti- tai muuttosiivous on pian ajankohtainen.

Löydä oikea palvelukokonaisuus, joilla vapautat aikaa itsellesi ja perheellesi. Monipuolinen, tarpeisiisi soveltuva kotipalvelu Espoossa ja Helsingin alueella toteutetaan aina suunnitelmallisesti ja sinun aikaasi säästäen.

Tutustu hinnastoon