Kotisiivous Helsingissä ja Espoossa, myös Hanko.

Hinnat kotisiivoukselle Espoossa ja koko Helsingin alueella

Ota yhteyttä

Kaikella on hintansa, mutta arjen parantamiselle se ei onneksi ole kovin korkea. Tutustu Helsingin Kotipalvelutiimin edullisiin hintoihin; kotisiivous onnistuu Espoossa, koko pääkaupunkiseudulla ja sen ulkopuolella.

Kotipalveluhinnasto

  • Sopimusasiakkaiden tuntihinta ma - pe kello 7.00 - 18.00 38,40 € / h. Hinta sisältää ALV 24 % ja matkakulut.
  • Kerta-asiakkaiden tuntihinta ma - pe kello 7.00 - 18.00 42,90 € / h. Hinta sisältää ALV 24 % ja matkakulut.

Älä unohda kotitalousvähennystä! Sen avulla saat tuntuvan edun kaikkien kotitalouksille tarjottavien palveluiden tuntihinnoista. Maksimivähennys henkilöä kohden on peräti 2 400 euroa vuodessa.

Ehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa hinnastoa tai muita ehtoja tarvittaessa. Palveluhinnasto koskee pääkaupunkiseudulla suoritettavia töitä arkisin (ma - pe) kello 7.00 - 18.00. Muina aikoina hinnoittelu sovitaan erikseen. Minimityöaika työkohteessa on kaksi tuntia. Mikäli työ edellyttää auton käyttöä, matkakustannukset peritään erikseen.

Erillishinnasto

Kysy lisää, mikäli sinulla on muita palvelutarpeita, kuten kertaluontoisia toimisto-, muutto- tai remonttisiivouksia. Jatkuvan palvelusopimuksen ohella palveluitamme voi tilata myös yksittäistyönä. Kertaluontoiset työt voidaan tehdä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, joten jos yksittäinen toimisto-, muutto- tai loppusiivous lähenee, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Palvelusopimus on asiakkaalle tuntihinnaltaan edullisempi vaihtoehto kuin yksittäisostoina tilattu palvelu. Ensimmäisellä käynnillä suoritamme asiakkaalla työkartoituksen ja palvelusopimukseen merkitään kohteen hoitaja.

Peruutus

Ennalta sovitut palvelupäivät tulee perua viisi työpäivää ennen sovittua palvelupäivää.

Laskutus

Sopimuspalvelut laskutetaan kerran kuukaudessa. Kertapalvelut laskutetaan kuukauden sisällä työn suorittamisesta.

Takuu

Annamme kotisiivouksille ja muille töille tyytyväisyystakuun. Asiakkaan ollessa tyytymätön reklamaatio käsitellään yksittäistapauksena.